There is nothing to show here!
Slider with alias rev-slider-1 not found.
Guests 1
Ages 18+
Ages 4 - 18

HOTEL ZANTE SINCE 1992

High quality accommodation services

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat nulla facilisis at vero eros et accumsan.

OUR FAVORITE ROOMS

Check out now our best rooms

79 / night
Deluxe Room
30 / night
Single Room
189 / night
Family Room
59 / night
King Room
30 / night
Honeymoon Room

OUR AWESOME SERVICES

Check out our awesome services

Restaurant

Restaurant

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet.

Spa - Beauty & Health

Spa - Beauty & Health

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet.

Conference Room

Conference Room

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet.

Swimming Pool

Swimming Pool

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet.

DISCOVER GREECE

Places you must explore this summer

Check out more places now

OUR GUESTS LOVE US

What our guests are saying about us

Nice Place

Përgjithësisht, kam qenë shumë e kënaqur me qëndrimin tim në kompleksin Xhixha. Stafi ishin të përkushtuar dhe miqësorë, ndërsa dhoma ime ishte e rregulluar mjaft mirë  Do të kthehem me siguri!

Alma G.
Alma G.
Athens, Greece

Perfect

Kompleksi Xhixha më ka befasuar pozitivisht me shërbim të jashtëzakonshëm dhe ambientin tërheqës. Dhoma ime ishte  e pastër, duke ofruar një eksperiencë pushimi të paharrueshme. Rekomandoj me bindje këtë destinacion!

Erjon K.
Erjon K.
Rome, Italy

Good Choice

Hotel shumë i bukur dhe i këndshëm për një pushim me familjen. U mahnitem shumë nga shërbimet e ofruara. Dhomat ishin të këndshme dhe të pajisura mirë. Një përvojë e shkëlqyer që sigurisht do ta kujtojmë dhe do ta rekomandojmë.

Gentian B.
Gentian B.
Lisbone, Portugal

LATEST NEWS & EVENTS

Check out our latest news & events