Testimonials

Nice Place

Përgjithësisht, kam qenë shumë e kënaqur me qëndrimin tim në kompleksin Xhixha. Stafi ishin të përkushtuar dhe miqësorë, ndërsa dhoma ime ishte e rregulluar mjaft mirë  Do të kthehem me siguri!

Alma G.
Alma G.
Athens, Greece

Perfect

Kompleksi Xhixha më ka befasuar pozitivisht me shërbim të jashtëzakonshëm dhe ambientin tërheqës. Dhoma ime ishte  e pastër, duke ofruar një eksperiencë pushimi të paharrueshme. Rekomandoj me bindje këtë destinacion!

Erjon K.
Erjon K.
Rome, Italy

Good Choice

Hotel shumë i bukur dhe i këndshëm për një pushim me familjen. U mahnitem shumë nga shërbimet e ofruara. Dhomat ishin të këndshme dhe të pajisura mirë. Një përvojë e shkëlqyer që sigurisht do ta kujtojmë dhe do ta rekomandojmë.

Gentian B.
Gentian B.
Lisbone, Portugal

Great Space

Wonderful location, clean and comfy suite, rich homemade breakfast, friendly and helpful staff!!! I propose it unreservedly

Emily Hill
Emily Hill
Rome, Italy

Very Good

Everything was absolutely great, staff were excellent and helpful. Room was spacious and clean. Breakfast was great.

Felecia Lawson
Felecia Lawson
Paris, France

Excellent

Very good breakfast with great variety. The staff is amazing helped us and were extremely welcoming.

Mabel Hicks
Mabel Hicks
Moscow, Russia